top of page
  • Εικόνα συγγραφέαdino.jimo

Κλειδαριές ξενοδοχείου bluetooth για άνοιγμα της πόρτας με το κινητό

Διατίθενται πλέον σε όλα τα ξενοδοχεία και στην Ελλάδα οι κλειδαριές μας με bluetooth με τις οποίες οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να ανοίγουν τις κλειδαριές μας και με το κινητό τους.


Το σύστημα DirectKey (Onity DirectKeyTM for Mobile Access – Cloud-based key credentialing technology) δημιουργήθηκε από την Onity προ ετών για να επιτρέπει την πρόσβαση στο δωμάτιο μέσω του κινητού τηλεφώνου του πελάτη,

επιτρέπει την επιλογή στον πελάτη του ξενοδοχείου straight-to-room (απ’ευθείας στο δωμάτιο, χωρίς στάση στην ρεσεψιόν) και χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα κατ’αποκλειστικότητα από τα ξενοδοχεία Hilton.Η Onity, πρωτοπόρος εταιρεία σε λύσεις ηλεκτρονικής πρόσβασης για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, επεκτείνει την προμήθεια της λύσης DirectKeyTM mobile access και σε άλλα ξενοδοχεία, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες τους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους ως κλειδιά του δωματίου τους.


Το σύστημα Onity DirectKey χρησιμοποιεί cloud-based key credentialing και το Bluetooth® των κινητών, μέσω της εφαρμογής κρατήσεων του ξενοδοχείου για την ευκολότερη μετάβαση των πελατών στα δωμάτια τους και άλλους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.


Η Onity είναι μέλος της UTC Climate, Controls & Security, που είναι μέλος του παγκόσμιου κολοσσού United Technologies Corp. (NYSE: UTX), σύντομα δε μέλος του Ομίλου Carrier που δημιουργείται μετά την διάσπαση της UTC (βλ. προηγούμενη δημοσίευση).


Η τεχνολογία DirectKey έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια σε πάνω από 1000 ξενοδοχεία στις Η.Π.Α. και 500 στην Ευρώπη μετά την αρχική επιτυχή τετράμηνη δοκιμή της που έλαβε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους πελάτες του ξενοδοχείου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η Onity εισήγαγε στην αγορά την εφαρμογή DirectKey για μεγάλες αλυσίδες τον Ιούνιο του 2015. Η λύση αυτή δίνει την δυνατότητα στα τμήματα IT και brand να συγχωνεύουν την πρόσβαση με mobile key στην εφαρμογή κρατήσεων (loyalty app) του ξενοδοχείου.

Η τεχνολογία DirectKey credentialing της Onity προσφέρει ένα ασφαλές ψηφιακό κλειδί για του πελάτες του ξενοδοχείου. Το σύστημα ενεργοποιεί ένα κουμπί “unlock” στις οθόνες των μελών της εφαρμογής όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την πόρτα του δωματίου τους. Πιέζοντας το κουμπί, ο κάθε πελάτης έχει πρόσβαση στο δωμάτιο του, ή σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου όπως spa, gym κλπ.

Όπως φαίνεται και στην πιο κάτω φωτογραφία, το κινητό δεν χρειάζεται να ακουμπά στην κλειδαριά για να ανοίξει.Η τεχνολογία DirectKey της Onity πέρασε εκτεταμένους ελέγχους και πιστοποιήθηκε από εσωτερικούς και εξωτερικούς ειδικούς ασφαλείας.

Οι συσκευές Bluetooth της Onity χρησιμοποιούν προχωρημένη κρυπτογραφική τεχνολογία για να προσθέσουν στην ασφάλεια των υπαρχόντων κλειδαριών.


Καθώς η εφαρμογή του συστήματος DirectKey σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών ξενοδοχείων της Hilton απαιτούσε την προσαρμογή των υπαρχουσών κλειδαριών και την προσθήκη των νέων συστημάτων Bluetooth, η Onity σχεδίασε το σύστημα έτσι ώστε να είναι εφαρμόσιμο και σε κλειδαριές άλλων κατασκευαστών αλλά και σε κλειδαριές με τεχνολογία μαγνητικής λωρίδας – magnetic stripe.


Για την ολοκλήρωση του συστήματος και την λειτουργία του, εκτός των συσκευών bluetooth απαιτείται και τροποποίηση του προγράμματος της ρεσεψιόν και του ιστότοπου του ξενοδοχείου.


Για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα DirectKey, επισκεφθείτε και το site της Onity πατώντας εδώ.

Το όνομα Bluetooth είναι registered trademark της Bluetooth SIG.


Σχετικά με την Onity

Η Onity υποστηρίζει ξενοδοχειακές, εμπορικές, εκπαιδευτικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις με μια πλήρη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές κλειδαριές, ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια, minibar και συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Onity προσφέρει συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πελάτες της σε περισσότερες από 115 χώρες στον κόσμο.

Η Onity είναι μέλος της UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., πρωτοπόρου εταιρείας στην αεροναυπηγική και κατασκευαστική βιομηχανία παγκοσμίως.


Για περισσότερες πληροφορίες για την Onity δείτε και στο www.onity.com.


Η LOFT Home & Hotel είναι ο Επίσημος Αντιπρόσωπος της Onity στην Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της LOFT και για μια προσφορά,


  • δείτε τα υπόλοιπα σχετικά άρθρα μας, περιηγούμενοι  στο πιο πάνω Μενού

  • δείτε μεγαλύτερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες στο site μας www.myloft.eu

  • επικοινωνήστε μαζί μας στα info@myloft.eu και 2311 241443.


LOFT Home & Hotel

Building Solutions


Αντιπρόσωπος Onity Ελλάδος


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΡΤΑΣ * ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ & ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ * MINI BAR * ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ * ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page